Om oss

Anamma startet sin reise for cirka 20 år siden, lenge før vegansk mat var noe alle snakket om. Alle produktene fra Anamma er 100 prosent veganske. Det innebærer at vi aldri bruker animalske ingredienser i våre produkter.

Vår filosofi er at vegansk mat skal være skikkelig god, og skal kunne spises og likes av alle.

Det er mange som ønsker å spise mer plantebasert, og vårt mål er å få flere til å gjøre  nettopp det. Det er derfor vi prøver å få vegansk mat til å være veldig godt og enkelt.

Alle våre produkter produseres på våre anlegg lokalt i Sør-Sverige. For at produktene våre skal oppleves så naturlige som mulige, gjør vi alt for å minimere bruken av tilsetningsstoffer i våre produkter. I tilfeller der det ikke kan unngås, gjør vi det av viktige grunner, for eksempel for å unngå eggehvite.

Utviklingen av produktene har alltid blitt gjort i tett samarbeid med forbrukerne. Dine meninger er viktige for oss, og vi vil gjerne takke alle våre Anamma-venner!

Vi på Anamma brenner for god vegansk mat, og vil at flere skal gå øynene opp for det veganske kjøkken.

 

På denne måten kan vi sammen redusere avtrykket på planeten vår. Vår visjon er en grønnere verden og en bærekraftig fremtid, og vi mener at hvert veganske måltid kan sees på som en klimagevinst. Vi ønsker derfor å oppmuntre flere mennesker til å omfavne det gode, det enkle og det positive med å spise vegansk.

Bra for deg, bra for miljøet

Visste du at våre matvarer er gode for både deg og miljøet? Kjøttfrie matvarer har i all hovedsak lavere klimapåvirkning.

Les mer

Besøk vår svenske side

Anamma Sverige