Vegetarboller i tomatsaus

Prøv et vegetarisk alternativ til kjøttboller i tomatsaus. Det er enkelt å spise litt mindre kjøtt i hverdagen. Bytt ut kjøttbollene med Vegoboller, så har du en rask og god vegetarmiddag som både barn og voksne vil elske.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 300 g Vegobullar
  • 4 stk løk
  • 4 stk hvitløksbåter
  • 1 ss nøytral olje
  • 0.5 ts røkt/vanlig paprikapulver
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ss soyasaus eller miso
  • 400 g hakkede tomater
  • 1.5 dl vann

Tilbehør

  • 4 porsjoner kokte byggryn

Fremgangsmåte

1

Hakk løk og hvitløk. Stek i litt olje sammen med paprikapulver, tomatpuré og soyasaus i en gryte. Tilsett tomater og vann, og la det putre på svak varme i ca. 20 minutter. Smak til med salt, pepper og eventuelt paprikapulver.

2

Stek vegetarbollene i litt olje i ca. 6 minutter på middels varme. Ha dem i gryten med tomatsaus og la det putre videre i noen minutter.

3

Server vegetarboller i tomatsaus sammen med byggryn.