Vegetarburger med syltet rødløk og coleslaw

En skikkelig god vegetarburger med det beste tilbehøret: hjemmelaget coleslaw og syltet rødløk, som gir ekstra sødme til burgeren. Dette er enkel og rask vegetarmat som alle rundt bordet vil like.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 2 pk Vegoburgare
  • 100 g vegansk majones
  • 8 stk hamburgerbrød
  • 1 pk crispisalat
  • 2 stk sylteagurker
  • 2 stk tomater

Syltet rødløk

  • 3 stk rødløk
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl eddik 7 %

Vegansk coleslaw

  • 1 stk lite kålhode
  • 2 stk gulrøtter
  • 1 stk liten rødløk
  • 1 dl vegansk creme fraiche
  • 1 dl vegansk majones
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ss sukker

Fremgangsmåte

1

Syltet rødløk: Kutt rødløken i tynne skiver. Ha vann, sukker og eddik i en kjele. Kok opp og kok til sukkeret er oppløst. Hell laken over rødløken og sett kaldt frem til servering.

2

Vegansk coleslaw: Riv kål og gulrøtter på rivjern og kutt rødløk i tynne skiver. Bland alle ingrediensene godt sammen. Smak til med dijonsennep, sukker, salt og pepper.

3

Stek burgerne i litt olje på medium varme i ca. 5 minutter på hver side. Varm burgerbrødene noen minutter i ovnen på 200°C eller i en brødrister.

4

Bre vegansk majones på hamburgerbrødene. Legg på salat og grønnsaker, vegoburger, syltet rødløk og coleslaw. Server!