Vegetarisk wrap

Fyll wraps med vegofarse og du har en kjøttfri, vegetarisk middag som alle vil like. Du kan enkelt variere ingredienser, topping og smakskombinasjoner for å finne din egen favoritt.

Tilberedningstid
20 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 400 g poteter
  • 100 g spinat
  • 2 stk løk
  • 1 kvast dill
  • 1 ss gressløk, hakket
  • 2 ss rapsolje
  • 0.5 stk sitron
  • 1 pk Vegofars
  • 1 pk tortillalefser eller tilsvarende

Fremgangsmåte

1

Skrell og kok potetene.

2

Skyll spinaten og la den renne godt av seg. Hakk løken, og finhakk dill og gressløk.

3

Stek løken i litt olje til den blir myk og blank. Tilsett vegofarsen og stek videre i noen minutter. Rør inn spinaten når vegofarsen har fått litt farge. Tilsett sitronsaften, samt litt revet sitronskall. Stek videre i 1-2 minutter. Trekk stekepannen fra platen og rør inn urtene. Smak til med salt og pepper.

4

Legg potetbiter og farseblandingen i wrapsen, rull sammen og nyt umiddelbart.