Vegetarpølse med løk og paprikarøre

Pølsemiddagen kan være så mye mer enn bare pølse og brød. Topp en vegetarpølse med løk og paprikarøre, eller din egen favorittopping, for en vegetarmiddag som alle vil elske.

Tilberedningstid
45 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 2 pk Vegokorv

Paprikarøre

  • 200 g blomkål
  • 1 stk løk
  • 400 g rød paprika
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ss eplemos
  • 2 ss syltede sennepsfrø, se oppskrift
  • 1 kvast frisk dill

Serveres med

  • 1 stk løk
  • 1 kvast frisk dill
  • 8 stk pølsebrød

Fremgangsmåte

1

Paprikarøre: Del blomkålen i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del paprikaene i to og fjern frøene. Bak i ovnen på 200°C til skinnet har begynt å bli svart og kjøttet mykt. Skyll i kaldt vann og fjern skinnet. Skjær i tynne strimler og bland sammen med blomkål, eddik, eplemos og sennepsfrø. Smak til med salt og pepper.

2

Stek vegopølsene i en panne i litt olje på middels varme, ca. 12 minutter. Server i et godt pølsebrød sammen med paprikarøre, hakket løk, frisk dill og eventuelt litt sennep og chilisaus.